Hajhullás elleni gyógyszertől várja a csodát

Lady Gaga kopaszodik a sok festés miatt

Annyiszor festette és színezte már be a haját Lady Gaga, hogy az utóbbi időben feltűnően erős hajhullást vett észre magán. Most egy kopaszodás elleni szert kezdett szedni, de vajon az segíthet?

Lady Gaga potyogó könnyekkel a sajtótájékoztatón képgaléria

2011.07.25 18:29ma.hu

Kopaszodás elleni szert kezdett használni Lady Gaga, miután felfedezte, hogy haja vészesen megfogyatkozott az utóbbi időben. Mint kiderült, ez annak köszönhető, hogy túl gyakran használ hajfestéket és különféle színezőket az extrém külső érdekében. A 25 éves énekesnő most azt reméli, a gyógyszerrel visszafordíthatja a kellemetlen folyamatot.

Fotó: Wallpapers (A galériához KATT a képre)!


A The Sun által idézett forrás szerint a sztár hajhagymáit annyi stressz érte az évek során a sok vegyszer által, hogy már maguk a tüszők is megsérültek, de kétséges, hogy ezt bármilyen gyógyszerrel vissza lehet még fordítani - legfeljebb a folyamat megállításán gondolkozhat Lady Gaga.

A Born This Way előadója állítólag akkor kezdett először aggódni a hajáért, amikor a Monster Ball turnén vett részt. Az öltözőben épp fésülködött, amikor észrevette, hogy nemcsak a fésű van tele a hajszálaival, de a kiszőkített és elhalt hajszálak elleptek mindent, a kezét és a padlót is.

A sztár eredeti hajszíne barna, de évek óta teljesen fehérre szívatta ki a hidrogénnel, időnként pedig egészen elképesztő festékeket kent rá.

Még több hír Lady Gagáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.