Az apjától örökölte a rosszaságot az énekesnő

Lady Gagának az apja bérelt sztriptíztanárt

Fény derült Lady Gaga extrém viselkedésének egyik fő okára: az apja már kislány korától kezdve különös nevelési módszereket alkalmazott. Tánctanárnak például egy sztriptíztáncost bérelt fel.

Lady Gagát csak egy kötél tartotta össze képgaléria

2011.07.22 12:29ma.hu

Azt már mindenki tudja, hogy Lady Gagában erőteljesen jelen van egyfajta vad vonás, ám eddig legfeljebb a közeli barátai tudhatták, honnan örökölte ezt a tulajdonságát. Most a nagyközönség előtt is bevallotta: apja szokatlan nevelési elveinek köszönhető az extrém viselkedése.

Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Az énekesnő, aki egykor Stefani Germanottaként látta meg a napvilágot, számos alkalommal megbotránkoztatta már a közönségét. Előfordult, hogy talpig nyers húscafatokba csomagolva jelent meg egy díjátadón, máskor egy tojásból kelt ki, öltözékével, viselkedésével pedig mindig sikerül meglepnie, akkor is, ha már azt hinnénk, ennél rosszabb nem jöhet.

Kiderült, a furcsa viselkedés hátterében szép számmal akadnak sztriptíztáncosok, utcalányok, ami magyarázatot adhat a különc jelmezekre is. "Az utcán szedett fel lányokat, hogy szexeljen, miközben New Jersey-ben sétált, aztán elment megnézni Bruce Springsteent" - emlékezett vissza Gaga.

"Egyébként sok szempontból magát látta bennem. Az első zongoratanárom pedig egy sztriptíztáncosnő volt - apám csak később árulta ezt el róla. Én meg mindig azt kérdezgettem: Miért ilyen hosszú a körmöd? Amire ő annyit mondott: Egy napon meg fogod érteni az okát."

Egyvalamiben viszont épp az apja fogta vissza az énekesnőt, és ez a kokainfüggőség volt. "Rabja voltam a koksznak. De leszálltam róla, mert apám felhívott és azt mondta, szétrúgja a s.ggem." - vallotta be a botrányhősnő az ugyancsak extrém rádióriporter, Howard Stern műsorában.

Az utóbbi hetekben valóban kevesebbet lehet hallani Lady Gagáról, olyankor is jellemzően visszafogottabb hírek érkeznek, amiben minden bizonnyal szerepe van a leszokásnak. Annyit azért bevallott az énekesnő, hogy füves cigit még el-elszív alkalmi jelleggel.

Még több hír Lady Gagáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.