Forró jelenetek várhatók a sorozat új évadában

Született csábító: rúdtáncot tanul Eva Longoria

Nem sok ideje jut mostanában a pihenésre Eva Longoriának, mert gőzerővel készül a Született feleségek 8. szériájára, ahol szexi rúdtáncosként is bemutatkozik.

Eva Longoria újra bomba formában - és hangulatban... képgaléria

2011.07.21 09:29ma.hu

Kolléganőjétől, Carmen Electrától kapta ajándékba Eva Longoria azt az otthonában felállítható rudat, amelyen a szexi színésznő a Született feleségek 8. évadának egyik forró jelenetére gyakorol: Gabriela Solis szerepében megmutatja, hogyan tud sztriptízeln. Emiatt a 36 éves sztár az utóbbi napokban igen elfoglalt - állítja egy közeli barátja -, mert minden idejét a rúdtáncnak és a gyakorlásnak szenteli.

Fotó. InquisitR (A galériához KATT a képre!)

A felkészülésben egy Los Angelesben működő speciális edzőterem vezetője, Sheila Kelly segít a sztárnak, a termet a környéken úgy ismerik, mint a rúdtánc egyik fellegvárát, és egy másik született feleség, Teri Hatcher is előszeretettel látogatja a helyet.

Bár a rúdtáncot legtöbben az erotika egyik eszközének tekintik, valójában igen kemény fizikai erőnlétet és ügyességet követel, ha valaki profin akarja űzni, nem csoda, ha a hollywoodi nők egyre többször bukkannak fel rúdtánc-órákon.

Eva Longoria sem először találkozott az eszközzel, 2009-ben ajándékozta meg Carmen egy mobil rúddal, de bevallotta, hogy sok gyakorlásra van szüksége. "Valentin napra küldte, és azt mondta, érezzem jól magam" - árulta el a színésznő, akinek a magánéletben mégsem hozott szerencsét a szexi vonaglás: második férje, Tony Parker sorozatosan félrelépett, majd tavaly elhagyta őt.

Talán új szerelmét, Eduardo Cruzt jobban el tudja kápráztatni a sok gyakorlás után, a nézőket viszont minden bizonnyal nem éri csalódás a szeptember 25-én induló legújabb Született feleségekben.

Még több hír Eva Longoriáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.