Ellesett csókok a hajón...

Képek: Eva Longoria meglovagolta Penelope testvérét

Nem sokkal a válása után újra rátalált a boldogság Eva Longoriára - A szép színésznő románca Eduardo Cruz-zal immár nem titok, akivel most újra lencsevégre kapták.

2011.05.16 06:40ma.hu

Furcsa és kimerítő hónapokat tudhat maga mögött a színésznő - A Született feleségek sztárja, Eva Longoria már arra is készen állt, hogy hamarosan családot alapítson, és mindenütt kifejtette, mennyire várja az anyaságot, amikor kiderült, hogy a férje csalja.

Tony Parker kosarassal közel öt évet töltöttek házasságban, a színésznő azonban képtelen volt megbocsátani a félrelépést, ami ráadásul a hírek szerint a játékos egykori csapattársának feleségével történt.

Úgy tűnik, Tony-t a család gyarapításánál jobban érdekelte hódításai számának gyarapodása. A sztárpár februárban hivatalosan is elvált.

Eva Longoriára azonban hamar rátalált az új szerelem!

Meglepő módon nem sokkal a válás után Penelope Cruz testvérével, Eduardo Cruz-zal látták többször is Evát, aki mára nem titkolja, hogy ő a férfi szerelme.

A fotósoknak ismét sikerült lencsevégre kapniuk a turbékoló párt, ezúttal a habokat szelték együtt szélsebesen, de nem hiányoznak a bájos csókjelenetek sem...

Ki nem találná, mivel foglalkozik még Eva

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.