"Anya akarok lenni végre!"

Képek - Eva Longoriának válás után jutott eszébe a gyerek

Az év eddigi egyik legnagyobb meglepetése volt a sztárházasságok terén Eva Longoria és párja válása - A színésznő most elárulta, mire vágyik igazán, talán kissé furcsa helyzetben.

2011.04.11 06:40ma.hu

Anya szeretne lenni Eva Longoria - A Született feleségek szépséges sztárja a közelmúltban jelentette ki, hogy gyermekre vágyik, noha házassága éppen nemrég ért hivatalosan is véget.

Eva nem így tervezte: négy év után kénytelen volt pontot tenni a frigy végére kosaras férjével, Tony Parker-rel.

Ő maga már éppen a családalapításon törte a fejét, expárja azonban a hírek szerint egészen máshol járt - szó szerint. Állítólag megcsalta a színésznőt, ráadásul egykori játékostársa volt feleségével.

Longoria és Parker február elején vált el - meglepő hír jelent meg azonban az elmúlt hetekben a sajtóban: a csinos színésznő már nincs egyedül!

Evát egy jóképű fiatalemberrel látták csókolózni, akit mostanra a sztár már nem is titkol: nem más ő, mint Penelope Cruz és húga, Monica Cruz testvére, Eduardo Cruz.

Úgy hírlik, a románc már jó ideje tart, de korábban Eva Longoria tagadta, hogy több lenne köztük barátságnál.

A nemrég készült fotók mindenesetre mély érzelmekről árulkodnak. Lehetséges, hogy a színésznő nem véletlen álmodozik máris a babáról?

Nagyon felpörgött Eva Longoria!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.