Domborodik a milliomos Barbie pocakja

Babát rejt Paris Hilton szűkös ruhája?

Régóta nem titok, hogy a szőke "milliomos Barbie" legszívesebben már házasodna - Paris Hilton egy rendezvényen gyanúsan domborodó pocakkal jelent meg. Talán már a baba is érkezik?

2011.07.15 06:29ma.hu

Több, mint másfél éve van komoly párja Paris Hilton-nak - a "milliomos Barbie-nak" is becézett szállodaörökösnő éppen kereken harminc esztendős, és a jelek szerint már idejét érzi annak, hogy bekössék a fejét.

Cy Waits, a kedvese tökéletesnek tűnik, hiszen hetekkel korábban Paris úgy nyilatkozott, hogy nagyon boldogok együtt. Abból sem csinál titkot, hogy hamarosan esküvőt szeretne, már a ceremónia milyenségéről fantáziál.

Az egykori partyarc Paris azonban nemcsak ezen kijelentéseivel okozott mostanában meglepetést.

A minap feltűnt egy szabadtéri rendezvényen Los Angeles-ben, hogy Mario Lopez-zel a valóságshow-járól egyeztessen. Rózsaszín, visszafogott, nőies ruhát viselt, és sokak meghökkenésére a mindig nagyon vékony szőkeség pocakja kissé kidomborodott belőle...

Azonnal felröppentek a pletykák, talán terhesség miatt emlegeti egyre gyakrabban az esküvőt?

A rossznyelvek szerint azonban Paris sokszor áll úgy, hogy a pocakja kidomborodik. Úgyhogy egyelőre nem kell neki gratulálni.

Tudja meg a legutóbbi híreket Parisről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.