Kéz- és lábnyomát is Hollywoodban hagyta

Képek: Jennifer Aniston kezét cementbe öntötték

Cementbe öntötték Jennifer Aniston kezét, de még a lábát is. Megijedni azért nem kell, a híres színésznő csupán a nyomát hagyta ott Hollywood egyik leghíresebb sétányán.

Jennifer Aniston Hollywood járdáján hagyta a nyomát képgaléria

2011.07.08 18:29ma.hu
Fotó: Starpulse (A galériához KATT a képre!)

Otthagyta a keze és a lába nyomát a híres Grauman's Chinese Theater előtt Jennifer Aniston, ezzel az ő nevével fémjelzett betonkocka olyan hírességek közé emelte, mint Humphrey Bogart, John Wayne, Liz Taylor vagy Marilyn Monroe.

A híres kínai színház előtt az Emmy-díjas sztár új kedvese, Justin Theroux és Jason Bateman színésztársa jelenlétében tenyerelt bele a puha betonba.

"A legvadabb álmaimban sem gondoltam volna, hogy egyszer cementbe öntenek" - tréfálkozott a 42 éves színésznő, akit itthon a Jóbarátok című sorozatból ismertünk meg, de azóta számtalan nagy sikerű filmmel bizonyította, hogy nemcsak sorozatszínészként állja meg a helyét.

Legújabb filmjét, amely Magyarországon a Förtelmes főnökök címet viseli, épp a "betonozás" napján mutatják be Amerikában.

Még több hír Jennifer Anistonról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.