Förtelmes főnök helyett csábító szirénnek tűnt

Galéria: Jennifer Aniston szuperminiben hódított a díszbemutatón

Hétvégén mutatták be a sajtónak a július 8-án mozikba kerülő Förtelmes főnökök című filmet, amelyben Jennifer Aniston játssza az egyik főszerepet, egy nimfomán fogorvos bőrébe bújva.

Förtelmes főnökök: Díszbemutató Jennifer Anistonnal az élen képgaléria

2011.07.04 18:29ma.hu
Fotó: Egotastic / Splash (A galériához KATT a képre!)

Óriási sztárparádéval övezve mutatták be a hétvégén a Förtelmes főnökök című vadonatúj filmet Los Angelesben, a nagyközönség július 8-án találkozhat először a nimfomán férfifaló fogorvossá vált Jennifer Anistonnal.

A színésznő a díszbemutatóra egy dögös fekete miniben érkezett, amivel sikerült minden szempárat magára irányítania, de ami azt illeti, a többi hírességnek sem kellett szégyellnie magát.

Még szerencse, hogy jön a nyár, ilyenkor egyre többször kerülnek elő a rövid ruhácskák, és ha olyan sztárok húzzák magukra, mint Jennifer Love-Hewitt, Julie Bowen vagy Taylor Cole, akkor egyetlen rossz szót sem szólhatunk.

Még Alyssa Milano is elbűvölő volt a fekete zsákruhájában, pedig ő a legkevésbé sem mondható karcsúnak mostanában: a színésznőnek óriásira nőtt a pocakja a terhessége utolsó napjaira.

Még több hír Jennifer Anistonról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.