Korábban duci volt, most kigyúrt és fiús

Alig ismernénk Janet Jacksonra

Janet Jackson megnyerhetné a legnagyobb átváltozónak járó elismerést, az énekesnő ugyanis elképesztő gyorsasággal képes 100 kilóról visszafogyni 60-ra, most pedig egyenesen fiús külsőt öltött.

2011.06.24 06:29ma.hu

Janet Jackson egyike azon példamutató sztároknak, akik bármennyire is képesek elhagyni magukat egy-egy rosszabb időszakban, utána irigylésre méltó visszatérést produkálnak, mégpedig éppoly vékonyan és kidolgozott testtel, mint az elhízás előtt.

Azt ugyan nehéz megfejteni, mi miatt vált olykor-olykor a néhai Michael Jackson húga kisebb bálnává, de a lényeg, hogy mindannyiszor megküzdött a túlsúlyával és a színpadon régi formáját hozta.

A minap Koppenhágában lépett fel, ahol azonban kissé meghökkentő külsővel jelent meg.

Nemcsak sovány, olyan karizmai lettek, hogy öröm nézni. Fantasztikus formában van, haját fiúsra vágatta, az összhatás vadító és szexi! Ismét gratulálhatunk Janet-nek.

Tudja meg a legújabb híreket Janet Jacksonról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.