Túlságosan összenőttek?

Hét év után Janet Jackson szakított a párjával!

Rájár a rúd a csinos énekesnőre - Janet Jackson bátyja halála után a kedvesét is elvesztette, igaz, közös megegyezéssel döntöttek úgy: legyen vége...

2009.07.20 16:20ma.hu

Hét év együttlét után szakított egymással Janet Jackson és a párja, a zenei producer Jermaine Dupri - tudta meg a US Weekly című lap.

Nemcsak élet-, de zenésztársak is voltak, ám úgy tűnik, éppen ez vezetett a szerelem végéhez. A Janet-nél hét évvel fiatalabb Dupri több dalt is szerzett az énekesnő utóbbi két lemezére.

Egy, a Jackson-lányhoz közelálló forrás szerint éppen az vezetett a szakításhoz, hogy Jermaine és Janet élete már teljesen össze volt forrva.

Tény, hogy a közös munka olykor nem tesz jót egy kapcsolatnak. Az utóbbi időben már másfelé vezetett az útjuk - nyilatkozta a US Weekly-nek a popsztár ismerőse.

Azt nem tudni, barátok maradnak-e a felek, egy biztos, Jermaine Dupri már nem vett részt Janet bátyja, Michael Jackson búcsúztatásán július 7-én.

A popkirály három gyermeke egyébként nagyon ragaszkodik Janet-hez.

A hírek szerint a kislány, Paris és a fiúk, a két Prince Michael szívesen venné, ha az énekesnő lenne a pótmamájuk.

Talán ez is szerepet játszhatott Dupri és Janet Jackson szakításában?

Janet Jackson megígérte bátyjának: gondoskodik a gyermekeiről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.