Csúfosan megbukott a sztár albuma...

Képek - Búcsút mondott Janet Jackson!

Janet Jackson megelégelte, hogy a kiadó mellett nem sikerült az igazi visszatérés - Az énekesnő búcsút mondott neki.

Janet Jackson, a szexi kaméleon! képgaléria

2008.09.25 12:15rtlbulvar.hu

Pontosabban kölcsönös megállapodás születetett az együttműködés felbontásáról.

Furcsa szerelésben állt színpadra legutóbb a sztár...

Janet Jackson immáron hivatalos állásfoglalásban is megerősítette azt a korábbi nyílt titkot, hogy elégedetlen volt lemezkiadója (Island Def Jam) promóciós munkájával, és ebben látja annak okát, hogy legutóbbi albuma a „Discipline” csúfosan megbukott.

Az album bár az első helyen nyitott Amerikában, mégis pár hét alatt eltűnt a sikerlistákról, és csupán egy kislemezt adtak ki róla.

Janetnek ez sorozatban a harmadik komolyabb bukása, a korábbi EMI sztár a Def Jammel mindössze egyetlen albumot adott ki. Mindenesetre bizakodó, mert a jövőben teljes kontrollt kíván gyakorolni lemezei megjelenése felett.

Talán éppen így születhet majd egy újabb örökzöld album, akárcsak a több mint 20 esztendős és beszédes című „Control”.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.