Janet Jackson is a nyilvánosság elé állt!

Jacksont saját birtokán temetik?

Janet Jackson is a nyilvánosság elé állt, de nem volt bőbeszédű a sajtó előtt. Miközben megemlékezések egész sora zajlik világszerte, továbbra sem lehet tudni, mikor temetik el A Pop Királyát.

2009.06.30 17:00rtlbulvar.hu

Szintén tisztázatlan, ki kapja három gyermeke felügyeleti jogát, és ki lesz vagyona - illetve adóssága - örököse.

Michael Jackson családja mindenesetre már aktivizálta magát, és a hétvégén többen nagy nyilvánosság előtt is megemlékeztek Jackóról.

- Ő volt a legnagyobb sztár a világon, és nagyon szomorú, hogy úgy kellett eltávoznia, hogy élete utolsó éveiben nem úgy foglalkoztak vele, ahogy megérdemelte volna - mondta Joe Jackson, Michael édesapja.

Egy hétvégi gálán, amin ráadásul afro-amerikai sztárok egész sora vett részt, felszólalt Michael testvére, Janet is.

- Az egész családom itt akart lenni ma este. De nagyon fájdalmas... Ezért engem választottak, hogy beszéljek hozzátok, de én is nagyon rövidre fogom. Csak szeretném elmondani, hogy nektek Michael egy bálvány volt. Nekünk Michael Jackson egy családtag volt. És ő örökre élni fog a szívünkben. Köszönet mindenkinek, köszönjük az együttérzést. Mindannyiunknak nagyon hiányzik - tette hozzá Janet Jackson.

Természetesen a legnagyobb sztárok is tiszteletüket tették a gálán: Beyonce, P. Diddy, Arsenio Hall és Sean Paul is.

- Hát, igen, a kesztyű kérdése. Tudod, muszáj tisztelnem Mikey J-t, bizony muszáj. Ő egy divatikon, egy zenei ikon egy előadógéniusz és a távozása nagyon, nagyon nehéz dolog a legtöbb muzsikusnak, a legtöbb embernek. És persze leginkább a rajongóknak. Ezért hát ez a stílus, ez az igazi Mikey J stílus! - mondta Sean Paul.

Az Oscar díjas Jamie Foxx nemcsak tánctudását, hanem énekesi kvalitásait is latba vetve emlékezett.

Közben Jackson egykori rezidenciájánál, a neverlandi birtoknál folyamatosan énekelnek, táncolnak a rajongók, virágok, apró kis emlékek tömkelegét helyezik el.

Már többen felvetették azt is, hogy akárcsak Elvist, Mic

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.