Még volt pulzusa, amikor a doktor rátalált!

Eddig hamis információkat tudtunk- Megszólalt Jackson orvosa!

Eddig azt terjesztették, hogy Michael Jackson már halott volt, amikor a mentősök megérkeztek a helyszínre. Ám kiderült: még volt pulzusa, amikor a doktor rátalált a hálószobájában, de már nem lélegzett.

A legenda: Michael Jackson képekben! képgaléria

2009.06.30 07:50rtlbulvar.hu

Dr. Conrad Murray volt az, aki az énekes hálószobájába sietett aznap. Az orvos ügyvédje kijelentette, hogy Jackson még élt, amikor odalépett hozzá.

-"  Odament az ágyához, és látta, hogy nem lélegzik.A kezei még melegek voltak, és érezni lehetett, hogy van egy minimális pulzusa is." – nyilatkozta Edward Chernoff, az orvos ügyvédje.

Dr. Conrad Murray ezután azonnal megkezdte az újraélesztést. Kijelentette, hogy a híresztelésekkel szemben a tragédia előtt nem adott páciensének a megengedettnél több gyógyszert, kizárólag azt és annyit, amennyit az állapota megkívánt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.