A szerető megelőzte Jackson és Fawcett halálát

A kormányzó szeretőjére kerestek rá a legtöbben a neten

Váratlanul meghalt Michael Jackson, a popzene királya, és hosszú rákbetegség után elhunyt Farrah Fawcett amerikai színésznő, a Google keresőportálon másnap, péntek reggel azonban nem rájuk, hanem a hűtlen dél-karolinai kormányzó szeretőjére kerestek rá a legtöbben.

2009.06.29 11:29MTI

A 70-es évek szőke szexbálványának, Charlie egyik angyalának haláláról, majd az énekes szupersztár hirtelen szívleállásáról szóló hírek szinte minden más történést kiszorítottak az amerikai televíziókban. Pedig előző nap még élőben közvetítették a vezető hírtelevíziók, amint Mark Sanford, Dél-Karolina állam kormányzója töredelmesen bevallotta, hogy hűtlen volt feleségéhez. A kamerák előtt könnyeivel küzdve kért bocsánatot félrelépéséért.

A világ vezető internetes keresőoldalán azonban - annak ellenére, hogy Fawcett és Jackson halálhíre nyomán ugrásszerűen megugrott a két sztár nevére történő keresés - a legtöbben mégis a kormányzó titokzatos argentin szeretőjére voltak kíváncsiak. A Google szerint vulkánkitöréshez volt fogható az érdeklődés robbanásszerű megnövekedése; tömegek kerestek rá a szerető, María Belén Chapur volt tévéproducer nevére és fotóira.

A 49 éves négygyerekes republikánus kormányzó ugyan nem árulta el sajtótájékoztatóján, ki a szeretője, akit egy nagyon kedves barátjaként említett, a sajtó azonban rövid időn belül kiderítette, kiről van szó. Azok a szerelmes e-mail üzenetek is nyilvánosságra kerültek, amelyeket a kormányzó és szeretője küldtek egymásnak. A nő - egy 43 éves kétgyerekes, elvált anya - médiaszenzáció lett nemcsak Argentínában, hanem az Egyesült Államokban is. Sanford nem mondott le a kormányzói posztról, de visszaadta a Republikánus Kormányzók Szövetségének elnöki tisztét.

Egybehangzó vélemények szerint búcsút mondhat annak, hogy esetleg ő legyen a Republikánus Párt elnökjelöltje 2012-ben, pedig az esélyesek között emlegették. Sanford közölte, hogy feleségével kapcsolatuk rendbetételén dolgoznak, és barátai tanácsára a közbizalom visszaszerzésére fog törekedni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.