Ruhával rejti háját az egykori bombázó!

Nem bírta! Újra dagad Janet Jackson

Janet Jackson-ról általában a vékony bombanő ugrik be, aki energikusan táncol szexis videóklipjeiben - A bájos énekesnő azonban időről-időre felismerhetetlenre hízik! Sajnos, most is épp ilyen korszakát éli...

2009.03.04 10:00ma.hu

Hová lett a dögös díva? Bátyja, Michael a plasztikáztatással, Janet Jackson azonban általában az evéssel esik túlzásokba!

A csinos énekesnő, úgy tűnik, képtelen megállni, hogy ne a hasán vezesse le feszültségét; amikor aztán észbe kap vagy ismét feltűnik a rivaldafényben, a régi formáját hozza.

Kemény diétával megszabadul a fölös kilóktól, pedig általában bőven van mit leadnia!

Tavaly novemberben még egészen jól festett, most azonban újra megdöbbentően dagi Janet Jackson.

A sztárt egy férfi kísérője társaságában kapták le egy rendezvényen, súlyfelesét hosszú fekete felsővel leplezte, haját felkötötte, hiszen az is köztudottan vékonyít.

Tokája, duci arca és szemmel látható terebélyesedése azonban mindent elárul. Vajon mikor jön a következő nagy visszatérés, már ami a szexis külalakot illeti?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.