Terhes volt a párja, szétnézett a színész

Colin Farrel félrekefélt? Ráadásul Janet Jacksonnal?

Meghökkentő hír látott napvilágot a minap - Az Entertainment Tonight úgy értesült, hogy a nemrég kétszeresen is apává lett Colin Farrel Janet Jackson-nal szexelt titokban.

2009.11.26 11:25ma.hu

Rajtakapták a sármos színészt és Michael Jackson testvérét - állítja az Entertainment Tonight, exkluzív információi alapján.

Egy Beverly Hills-i szállodában látták őket szemtanúk, méghozzá "nem illendő" közelségben.

A hírek szerint Colin Farrell nem bírta a gyűrődést, míg párja, Alicja Bachleda modell a gyermeküket várta, titokban Janet Jackson-nal találkozott a Polo Lounge nevű helyen.

A sármőr egyelőre nem reagált a hírre, ahogyan az énekesnő sem.

Colin Farrell október elején lett ismét apa, kedvesével azonban egy hónapig eltitkolták a nagy nyilvánosság elől, hogy megszületett a kisfiuk, aki egyébként a Henry Tadeus Farrell nevet kapta.

A hírt végül a színész szóvivője erősítette meg a US Magazine-nak.

Farrell-nek már van egy fia, James, korábbi kapcsolatából, Kim Bordenave modellel.

Jelenlegi párja, Alicja lengyel származású és 26 éves, neki a kis Henry az első gyermeke.

Colin Farrell-t megtörték a háború borzalmai!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.