Az új szerelem változtatta meg a sztárt?

Megdöbbentő különbség! Colin Farrell nincs jó formában!

Colin Farrell új szerelmével, Emma Foresttel megtalálta a boldogságot! A sztár új barátnője egy angol regényíró, aki a színész ismerősei szerint teljesen megváltoztatta a rosszfiúként elhíresült Colint.

Micsoda különbség! Colin álompasiként és lepukkantan! képgaléria

2008.08.22 19:30ma.hu
A régi dögös Colin!

A változás külsőleg minden bizonnyal látványos, hiszen a jóképű, sármos sztár mostanában hosszú hajjal és lepukkant külsővel látható! 

A közös fotókon a pár kiegyensúlyozottnak és boldognak tűnik, ám a régi sármos Colin nincs túl jó formában! 

A sztár lassan egy ősemberre kezd hasonlítani!

Colin Farrell és Emma kapcsolata nyolc hónapja tart, és az ismerősök szerint az új szerelem teljesen kicserélte a népszerű színészt. 

A pár fél évig titkolta szerelmét, de már a nyilvánosság előtt is felvállalták!

Colin teljesen megváltozott, még mindig élvezi az életet, de már teljesen máshogy, mint régen. Emma jó hatással van rá.” 

Tény, hogy a regényíró semmiben sem hasonlít a színész előző barátnőihez, akik egy hollywoodi sztárhoz illően modellek vagy csinibabák voltak. Emmával a kapcsolatuk  nem csak a fizikai vonzalmon alapszik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.