A szívtipró 20 kilót adott le szerepe kedvéért!

Durva! Colin Farrell keserű kávén, diétás kólán és napi két konzerv tonhalon élt!

Úgy tűnik újabb híresség bizonyította rátermettségét végletekig elmenő szakmai hozzáállásával. Colin Farrell keserű kávén, diétás kólán és napi két konzerv tonhalon élt, hogy csontváz sovány legyen új filmjében, a Triage-ben.

Colin párjával megtalálta a boldogságot! képgaléria

2008.10.28 16:30ma.hu
Hihetetlen! 20 kilótól szabadult meg!

A 32 éves ír színész 20 kilót adott le szerepe kedvéért, ugyanakkor elismeri, döntése és ezt követő cselekedete nem volt egészséges. 

Depresszív időszak volt. Az elején egész jó érzéssel töltött el a mínusz pár kiló, de aztán megváltozott.
 
Csak a kalóriaszámolásról szólt az élet, bár nem a fogyókúra legegészségesebb formáját választottam. Tömtem magamba a koffeint, hogy valamitől azért legyen energiám”
- árulta el Colin Farrell.

A dögös színész azt is elmondta, hogy a forgatás után könnyen és gyorsan visszaszedte a leadott kilókat - ami legalább annyira nem egészséges, mint drasztikusan lefogyni. 

„Képzelhetik, úgy ettem, mint egy disznó” - mesélte a színész.

Mint azt korábban írtuk, Colin Farrell új szerelmével, Emma Foresttel megtalálta a boldogságot! 

A sztár új barátnője egy angol regényíró, aki a színész ismerősei szerint teljesen megváltoztatta a rosszfiúként elhíresült Colint.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.