A sztár szépségtippjei!

Most épp bombanő: vajon mi lehet Janet Jackson titka?

Hányszor nézted már irigységgel vegyes csodálattal Janet Jackson fantasztikusan kidolgozott testét, tökéletes izmait és kifogástalan vonalait?

2011.01.26 10:00napidoktor.hu

Ne irigyeld: Lesd el Janet Jackson trükkjeit!

Ha találsz néhány fotót Janet Jackson korai éveiről, láthatod, hogy nem mindig volt olyan karcsú és feszes a teste, mint manapság.

Ez elsősorban annak tudható be, hogy Janet ifjúkorában étkezési zavarokkal és depresszióval küzdött, nem beszélve a stresszről, amivel nap mint nap szembesült.

Emiatt persze rendszertelenül evett, néha megállás nélkül, úgyhogy mire észbekapott, már tetemes háj kúszott fel rá.

De aztán rátalált a helyes útra és ma már újra csodásan néz ki. Fő szabálya, hogy naponta legalább nyolc-tíz pohárnyi tiszta vizet kell inni, az ételek többsége pedig legyen fehérjében gazdag.

Persze törekszik a kiegyensúlyozott étrendre, elegendő mennyiségben fogyaszt szénhidrátokat, zsírokat és ásványi anyagokat is.

Az eredményesség inkább az ételek mennyiségén múlik, aminek a csökkentése az első napokban nem megy zökkenőmentesen, de aztán a szervezet hozzászokik, és onnan kezdve jöhet a mozgás is.

Janet ez utóbbiban a kick-boxra, a futásra, a kosárlabdázásra és az ugrókötelezésre esküszik, hozzátéve, hogy az edzést legalább hetente kétszer el kell végezni

Ha megfogadod a tanácsokat, neked se lesz problémád az alakformálással!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.