A sötét lovag ébredése

Befejezi a Batman sagát Christopher Nolan

A Batman-rajongók nagy örömére Christopher Nolan rendező folytatja a titokzatos lovag történetét. Az viszont már kevésbé jó hír lehet a számukra, hogy Nolan a The Dark Knight Rises (A sötét lovag ébredése) című film után nem kíván több Batman-sztorit forgatni.

2010.12.02 18:22MTI

"Ez lesz a mi Batman sagánk utolsó fejezete" - mondta el a filmrendező szerdán az Entertainment Weekly című amerikai lapnak. Hozzátette: az Eredet című film forgatása után örül, hogy visszatérhet Gothambe.

Korábbi információk szerint a Batman 3-at tavasszal kezdik filmre venni, a szereplők közül pedig Christian Bale és Michael Caine már biztos tagjai a színészgárdának.

A Warner Bros. stúdió szerint 2012 júliusában kerülhet a kész film az amerikai mozikba.

A The Dark Knight Rises forgatókönyvét Nolan testvére, Jonathan, valamint David Goyer készítik el.

Ők hárman már a 2008-as A fekete lovag forgatókönyvén is együtt dolgoztak, Christopher Nolan és Goyer pedig már a Batman: Kezdődik című 2005-ös film forgatókönyvének megírása óta alkotnak sikeres párost.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.