Felelős pozícióba kerül Val Kilmer?

Kormányzó lehet a nyúlszájú Batman

Új rezidenciát, az új-mexikói kormányzóét szemelte ki magának Val Kilmer amerikai színész. Az egykori Batman fontolgatja, hogy 2010-ben ringbe szálljon az állam kormányzói posztjáért.

2009.02.06 16:14MTI

A kereskedelmi miniszteri jelöltségtől a közelmúltban visszalépő prominens demokrata politikusnak számító Bill Richardson mandátuma jövőre jár le. Kilmer azonban még csak fontolgatja az indulást. "Én csak a szolgálat lehetőségeit keresem" - nyilatkozta csütörtökön a színész.

"És ha végül ez lesz a közszolgálat legjobb módja, akkor indulok"
- mondta a Top Gunban feltűnt híresség.

Ugyanakkor hangsúlyozta: még nem hozott döntést, egyelőre napról napra változik véleménye. A 49 éves Kilmer Los Angelesben nőtt fel, de már több mint két évtizede Új-Mexikót tartja otthonának. Regisztrált demokrata, az Obamára adott voksát postai úton Bulgáriában adta le, mert éppen ott forgatott.

A színész jelölése megakasztaná Diane Denish kormányzóhelyettes olajozott kampánygépezetét, aki már korábban bejelentette, hogy versenybe száll a posztért. Kilmer elmondása szerint, ha indul, a választók nem számíthatnak hagyományos kampányra.

De addig is míg meghozza a döntést, beszélgetni fog az emberekkel, meghallgatja őket. "Abból élek, hogy figyelek" - mondta. "Ha indulok, én leszek a következő kormányzó" - jósolta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.