A denevérember rajzolt karrierjét utol érte a vég!

Ütött Batman utolsó órája!

Végéhez közeledik Batman majdnem 70 éve tartó gonosz irtó tevékenysége. Gotham City köpenyes szuperhősének ütött az utolsó órája.

2008.11.28 14:30ma.hu

A DC Comics Batman írója, rajzolója, Grant Morrison bejelentette, hogy a képregény most megjelenő részében búcsút kell intenünk a denevérembernek. 

- „Amit most csinálok, az a halálnál is rosszabb, olyan dolgok történnek ezekkel a srácokkal, melyekre senki se számít.” 

Mr. Morrison bejelentése nagy vihart kavart a Batman rajongók körében, az Interneten egymást érik a találgatások, mi lesz az 1939-ben életre keltett hős sorsa. Egyesek szerint hű segédje, Robin átáll a sötét oldalra, és sikerül megtennie azt, ami Jokernek a Pingvin embernek és a többi gonosz hősnek nem sikerült: megöli Batmant. 

Mások szerint Gotham City hőse nyugdíjba vonul, míg megint mások arról pletykálnak, hogy egy titokzatos, Black Glove (Fekete Kesztyű) nevű gonosztevő vet véget a pályafutásának. Akármit is talált ki Morrison, egy biztos csupán, a karakter egy másik személyként fog tovább élni. 

A szakértők szerint a héten megjelenő „Batman R.I.P.” (Batman, nyugodj békében) hatalmas sikerre számíthat, csakúgy, mint 1992-ben a Superman halálát hozó képregény füzet. 

Habár Batman rajzolt karrierjét utol érte a vég, valószínű, hogy a vásznon még nem kell búcsúznunk tőle, hiszen utolsó mozis villanása, a Sötét Lovag is több mint 500 millió dolláros nyereséget könyvelhetett el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.