Hogyan is főzhetünk éttermi menüt otthon?

Megjelent! Gordon Ramsay: Csak könnyedén

Gordon Ramsay híres könnyed stílusáról, Michelin-csillagos éttermeiről és remek könyveiről, melyekben arról ír, hogyan is főzhetünk éttermi menüt otthon. A Csak könnyedén Gordon új oldalát mutatja be.

2009.09.23 21:29ma.hu

Ebben a könyvben azt osztja meg velünk, hogyan készíthetjük el a konyhánkban minden idők legjobb ételeit anélkül, hogy bankot kéne robbantanunk, vagy órákat kellene a konyhában töltenünk.

Mindig a legjobb minőségű alapanyagokat használja (de azért nincs túl sokra szüksége belőlük).

Briliánsan kihozza az ételek legfinomabb aromáit a legegyszerűbb főzési eljárásokkal.

Több mint 100 receptet állított össze minden lehetséges alkalomra − legyen szó akár reggeliről vagy ebédről, vacsoráról kettesben vagy egy egész vendégsereggel, meghitt családi vagy baráti partikról.

A receptek elegánsak, kifinomultak − de egyszerűek is.

A könyv gyönyörű fotói is azt mutatják: lehet nagyon jól, mégis lazán főzni…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.