A három Oscar-díj nyertes film már otthonunkban is

Benjamin Button különös élete június 9-től DVD-n!

A Benjamin Button különös élete egy nagyszabású és elgondolkodtató mese a születésről és halálról - de legfőképp a szerelemről Brad Pitt főszereplésével

2009.05.06 10:35ma.hu

- "Nem mindennapi körülmények között születtem." 

Így kezdődik Benjamin Button különös élete, F. Scott Fitzgerald 1920-as években íródott novellájának adaptációja, amely egy olyan férfiról szól, aki aggastyánként születik, és az évek múlásával egyre fiatalabb lesz. 

Benjamin Button 1918-ban látja meg a napvilágot New Orleansban, behajózza az óceánt, túléli Pearl Harbor bombázását, végül hazatér szülőhelyére: viszontagságos kalandokban van része, de ugyan azok a vágyak és álmok vezérlik, mint bármelyikünket. 

David Fincher (A Zodiákus, Harcosok klubja) rendező filmje egy időutazó világra szóló kalandjának története, melyben Brad Pitt és Cate Blanchett alakítja Benjamint és Daisyt, az idővel dacoló szerelmeseket, akik lelki társak maradnak az élet minden örömén és bánatán át, szerelmük pedig kiállja az idő fantasztikus és nehéz próbáját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.