Bitang jó gengsztersztori ütős beszólásokkal!

Spíler május 5-től DVD-n a Fórum Home gondozásában!

- "Ez a város az enyém!" Csakhogy sokba van ez Lenny Cole-nak, a régi vágású londoni gengszternek. megjelenik a színen egy dúsgazdag orosz maffiózó, és Temze-parti ingatlansvindlibe kezd, egy kispályás pedig két kapura játszik, hogy végre a nagyok között is kipróbálja magát.

2009.03.30 15:15ma.hu

Ehhez jön még egy kellemesen jeges könyvelő (Thandie Newton), egy rocker, aki a lemezeladásokat saját halálhírével szeretné megdobni, két lúzer zenei producer (Jeremy Piven és Chris Bridges), egy eltűnt festmény, egy nagy zsák lóvé meg pár izomagyú verőlegény - kész is a hamisítatlan Guy Ritchie-film. 

A ravasz, az agy és két füstölgő puskacső és a Blöff rendezője balhés, pörgős és bevállalós gengszterfilmet tett le az asztalra, tele szexszel, steksszel és rock and roll-lal!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.