Nicolas Cage főszereplésével látható!

Veszélyes Bangkok április 21-től DVD-n!

Ne tegyél fel kérdéseket! Ne érdeklődj a munkádat nem érintő emberek iránt! Tűntess el minden nyomot! Tudd, mikor kell kiszállni!- ez a négy aranyszabály Joe a profi bérgyilkos életében, aki úgy érzi, eljött az utolsó meló ideje.

2009.03.04 20:00ma.hu

Visszavonulása előtt még végeznie kell négy emberrel Bangkokban, méghozzá záros határidőn belül. 

Hogy minél gyorsabban letudja a megbízást, Joe felbérel egy trükkös helyi zsebtolvajt, Kongot, és noha eddig mindig egyedül dolgozott, Joe hamarosan a fiú mentorává válik.

Nicolas Cage főszereplésével látható!

A kőkemény, ám biztos túlélést jelentő rutin akkor kerül végképp veszélybe, mikor Joe (Nicolas Cage) beleszeret egy gyönyörű, süketnéma gyógyszerészlányba: továbbra is emberélet a tét, de a halálos hajszában ezúttal Joe válik célponttá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.