Folytatódik a Star Wars saga!

A klónok háborúja január 27-től DVD-n és Blu-ray-en!

Egy messzi-messzi galaxisban... folytatódik a Star Wars saga a Lucasfilm Animation első egész estés animációs filmjében! Kedvenc karaktereink mellett számos új szereplő tűnik fel, s a Star Wars egy olyan fejezetét ismerhetjük meg, amit eddig még soha.

2008.12.12 16:46ma.hu

Klónok háborúja dúlja fel a Galaxist, s Anakin Skywalker új padavanjával, Ahsoka Tanóval veszélyes küldetésre indul, hogy megmentse az intergalaktikus gengszterfőnök, Jabba elrabolt fiát.

A lázadó Dooku gróf minden erejével azon van, hogy meghiúsítsa a mentőakciót, s egy veszedelmes fejvadászt, Asajj Ventresst küld Anakin és Ahsoka nyomába, ami végzetes következményekkel járhat…

Eközben a háborús frontvonalon Obi-Wan Kenobi és Yoda mester hősies csatába vezetik a klónhadsereget a droidhadak legyőzésére, és a Sötét Oldal megfékezésére.

Fénykardokat elő! A kalandok új korszakához érkeztünk!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.