Jön! Nagyon vadon 2, amit még nem láthattunk!

Ölebek a nagyvadak ellen- március 17-től DVD-n és Blu-ray-en!

Miután tetőtől patáig belezúgott Giselle-be, Elliot épp arra készül, hogy oltár elé vezesse a csinos gidát, de néhány elkényeztetett öleb keresztülhúzza a tervüket azzal, hogy elrabolják Mr. Weenie-t.

2009.02.05 17:40ma.hu

Boog, Elliot, McSquizzy, Buddy és a többi erdei állat felkerekednek hát, hogy kiszabadítsák kertvárosi börtönéből hurkaszabású barátjukat, ám hamarosan ellenséges területen találják magukat: a házi kedvencek birodalmában. 

Fifi, a puccos pudli által vezetett szobatiszták brigádjának ugyanis esze ágában sincs harc nélkül lemondani Mr. Weenie-ről. 

Vajon egy pöttöm pudli tényleg két vállra tud fektetni egy féltonnás medvét? És Elliot bekötheti végre Giselle fejét? 

A Nagyon vadon 2.-ben mindenre fény derül! 

Állati jó extrák: 
- Az eredeti hangok megvadulnak! 
- Így született Boog, Elliot és Fifi 
- Kimaradt jelenetek 
- Baha Men: Who Let the Dogs Out - videoklip
 - Játékbarlang - Öt DVD játék!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.