Főszerepben Anne Hathaway és Steve Carell

Január 13-tól kapható DVD-n az idi év egyik legjobb vígjátéka, a ZseniKém

"Szellemes és izgalmas... egy James Bond-mozi technikai színvonalával vetekszik." A mozisiker után hamarosan hazavihető lesz a Steve Carell-féle vígjáték!

2008.11.26 15:53ma.hu

Ha a kémek krémjét lefőzik, itt az idő, hogy a ZseniKémet dobják be a sűrűjébe…

Maxwell Smart (Steve Carell – 40 éves szűz) eddig ugyan csupán aktakukacként jeleskedett, ám miután a CONTROL valamennyi titkos ügynöke lelepleződik, végre megkapja a várva várt előléptetést: valódi bevetésre küldik!

Zöldfülű ügynökünknek a nukleáris támadással fenyegetőző KAOS kémszervezetet kell megfékeznie, s bár a lelkesedésnek nincs híján, jól jön a rátermett és szupercsábos 99-es ügynök (Anne Hathaway – Az ördög Pradát visel), a legyőzhetetlen 23-as ügynök (Dwayne Johnson) és a morózus Főnök (Alan Arkin) segítsége.

Peter Segal (Csontdaráló) elképesztően mókás vígjátékában az ügynökök csokornyakkendőig merülnek a multifunkcionális zsebkések, robbanó fogkrémek és zápfogba szerelt mikrofonok csodálatos világába!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.