Hős születik, legenda kél

Az Underworld - A vérfarkasok lázadása hamarosan DVD-n!

Az első két Underworld-film előzményében a Halálosztókként ismert nemesi rangú vámpírok és szolgáik, a vérfarkasok közötti több száz éves viszálykodás kezdeteit ismerhetjük meg.

2009.04.16 07:36ma.hu

Valamikor a Sötét Korban egy Lucian nevű vérfarkas (Michael Sheen – A királynő) áll társai élére, és fellázítja őket Viktor (Bill Nighy – A Karib-tenger kalózai – A világ végén), a kegyetlen vámpírkirály ellen, aki annak idején szolgasorba taszította őket.

Luciant titkos szerelme, Sonja (Rhona Mitra – Végítélet) is segíti a Halálosztók serege elleni csatában és a vérfarkasok szabadságáért vívott küzdelemben...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.