Danny Boyle filmje a lett a legjobb film!

Gettómilliomos június 23-tól DVD-n!

A tizennyolc éves Jamal Malikot már csak egyetlen kérdés választja el a Legyen Ön is milliomos! indiai változatának főnyereménytől.

Dögös fotókon a film női főszereplője: Freida Pinto! képgaléria

2009.04.30 15:45ma.hu

Csakhogy az utcagyerekként felnőtt, iskolázatlan Jamal nyerő szériája gyanús lesz a show nagymenő műsorvezetőjének: vajon honnan tudja a fiú a választ olyan kérdésekre, amiken nála sokkal műveltebb versenyzők is elbuknának?
 
Jamal kalandos életét megismerve kapjuk meg a választ a kérdésre. A mumbai gettóból bátyjával Salimmal, és a szintén árva kislánnyal, Latikával az oldalán Jamal emberpróbáló kalandokat élt át, míg a végzet eddig a sorsdöntő pillanatig vezérelte. A tét pedig sokkal nagyobb, mint gondoltuk volna. 

Danny Boyle (Trainspotting) rendező nyolc Oscarr-díjat, köztük a legjobb film díját elnyerő, magával ragadó és szívet melengető alkotása felejthetetlen élménnyel gazdagít! A film duplamezes változatban is megjelenik. 

Extrák:
1. lemez: A film 
2. lemez: 
Magyar extrák Kimaradt jelenetek 
Gettóálmok: Így készült a Gettómiliomos Danny Boyle-lal 
Jai Ho (remix)/Slumdog Cutdown 

Forgatókönyvtől a filmvászonig: Nyakig a .-ban Manjha, Bombay Liquid Dance - Indiai kisfilm 

A teljes szinopszis, valamint a DVD- borítóképek a mellékletben találhatók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.