Örökbefogadásra is felajánlották Rubina Alit

Képek - Apja el akarta adni, anyja kapkod a Gettómilliomos gyereksztárjáért

Édesanyja akarja gondozásába venni Rubina Alit, a Gettómilliomos című brit-indiai filmvilágsiker gyermeksztárját, akit apja a minap állítólag 200 ezer fontért (65 millió forintot) ajánlott fel örökbefogadásra.

Képekben a Gettómilliomos kis sztárja, Rubina Ali képgaléria

2009.04.27 11:05MTI

A 26 éves édesanya cáfolta, hogy annak idején elhagyta gyermekét és az apára, Rufik Kuresi-re ruházta a gyámságot.

A minap a News of the World leplezte le, amint az apa a lány örökbefogadásáról alkudozott Mumbai egyik nyomornegyedében egy állítólagos dúsgazdag dubaji család képviselőjével, aki valójában nem volt más, mint a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap lap újságírója.

"Rufiket öt éve hagytam el, és magammal vittem a gyerekeket. A szegénység miatt hagytam, hogy egy év múlva visszamenjenek az apjukhoz, de kapcsolatban maradtam velük... Mindent meg fogok tenni, hogy biztosítsam, Rubina visszatérjen hozzám" - idézte az anyát a The Daily Telegraph brit napilap honlapja.

A Danny Boyle rendezte film sztorija egy mumbai nyomornegyedben kezdődik; innen válogatták ki a történet gyermekszereplőit, köztük Rubinát.

A filmet idén nyolc Oscar-díjjal jutalmazták. A Los Angeles-i díjkiosztón jelen voltak a gyermeksztárok, köztük Rubina Ali.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.