Szakcsi Quartet és a Django Free is fellép!

Koncertek a Columbus Jazzklubban!

Március 5-én lép fel a Columbus Jazzklubban Szakcsi a magyar jazz egyik legnagyobb formátumú alakja. Különböző formációival játszik jazzt, cigányzenén alapuló world jazzt!

2009.02.19 21:00ma.hu

A program: 

Március 5. Szakcsi Quartet 

Szakcsi a magyar jazz egyik legnagyobb formátumú alakja. Különböző formációival játszik jazzt, cigányzenén alapuló world jazzt, a koncerttermekben pedig saját szóló kompozícióit mutatja be közönségének, de akár Mozart-zongoraverseny előadójaként is feltűnik. 

Együttesét rendkívüli muzsikusok alkotják, akikkel igazi, megismételhetetlen improvizációkat, magas szintű jazzt játszik, s amelyhez most az Európa-szerte elismert énekes, Winand Gábor csatlakozik. 

Március 25.  Django Free 

A zenekar tagjai a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen ismerkedtek meg, és azóta játszanak együtt különböző formációkban. Az újonnan alakult zenekarban a Django zenéjére jellemző sodró lendületet és vidámságot próbálják megragadni, néhol a húszas évek Párizsát idézve, néhol mediterrán dallamokkal fűszerezve. 

A repertoárt saját szerzemények és a műfaj klasszikusainak feldolgozásai alkotják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.