Új helyszínen a Harmónia Jazzműhely!

Budapest Jazz Clubban folytatódik a sikersorozat!

2009-ben péntekenként a Budapest Jazz Clubban folytatódik Kerekes György, Deseő Csaba és Pallai Péter sorozata.

2008.12.22 19:20ma.hu

Január 9-én fél kilenckor Szakcsi Lakatos Béla triója Bolla Gáborral és Winand Gáborral kiegészülve indítja az új évadot.

A jazzsorozat keretében a legnevesebb hazai muzsikusok és a fiatal tehetségek egyaránt szóhoz jutnak, sőt, közösen jammelnek, de gyakran csatlakoznak nemzetközi előadók is, a közös zenélésekben korábban részt vett Art Themen, Mornington Lockett és Tim Ries is. Januárban Szakcsiék után az Oláh Kálmán Sextet, a Dresch Quartet és a Szabó Dániel Trió lép a Budapest Jazz Club színpadára. 

2009. január 9. 20:30 Budapest Jazz Club (Budapest)

Harmónia Jazz Műhely: Szakcsi Lakatos Béla Trió; tagjai: Szakcsi Lakatos Béla (zongora), Orbán György (bőgő), Lakatos Pecek András (dob); km.: Bolla Gábor (szaxofon) Winand Gábor (ének)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.