Mámoros dallamok, visszhangzó ritmusok!

Depart Jazz koncert azA38-on!

A virtuóz svájci-osztrák trió elektronikus hangzással, az alpesi folk és a New York belvárosában honos mámoros dallamok pulzáló keveredéséből táplálkozik, megfejelve mindezt ragyogó szaxofon-himnuszokkal és visszhangzó ritmusokkal.

2008.11.04 17:25ma.hu

A Depart Jazz tagjai - Harry Sokal (szaxofon), Heiri Känzig (basszgitár) és Jojo Mayer (dobok) – újraéledtek, miután utolsó európai körútjukon már igencsak megmozgatták a közönséget. A három zenész azóta szétvált, és önálló projektjein dolgozott. Jojo Mayer évekig New Yorkban dolgozott, többek között itt sikerre vitte The Nerve nevű saját csapatát. Harry Sokal a legendás Vienna Art Orchestra vezető szaxofonosaként működött, és 2005-ben az Év Zenésze lett Ausztriában. 

A Blue Note kiadó művésze, Heiri Känzig egész Európa-szerte rengeteg meghívásnak tett eleget a Tien Shan-Swiss project basszusgitárosaként és frontembereként. 2005-ben, Zürichben az év zeneszerzője címmel ajándékozták meg. 

A Power Trio virtuóz szólistái izgalmas ritmusok és magával ragadó dallamok kirobbanó elegyét játsszák: koncertjeiken bőségesen ellátják a közönséget expresszív, kihívóan professzionális szólóikkal, és briliáns összjátékukkal egyaránt. 

A fejünk búbjától a lábfejünkig garantáltan a hatása alá kerülünk! 

Minden hang a jelen szellemére reflektál… de nem divatőrület, és semmi kozmetikázás!” (Jazzpodium)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.