Világhírű magyar jazzdobos tart kurzust!

Különleges jazzhét a Kodolányi János Főiskolán!

2008. december 1-jén és 4-én két különleges zenei csemegének ad otthont a Kodolányi János Főiskola. December 1-jén a blues történetéről Pély Barna, a KJF Művészeti Tanszékének tanára tart előadást, december 4-én pedig Németh Ferenc, az Egyesült Államokban élő világhírű magyar jazzdobos tart kurzust az érdeklődők számára.

2008.11.28 15:00ma.hu
Pély Barna a bluesról beszél majd!

A Kodolányi János Főiskola Művészeti Tanszéke mindig is különös figyelmet fordított arra, hogy a diákok kiemelkedő színvonalú képzése mellett egyedülálló zenei eseményekkel is felpezsdítse a hazai és nemzetközi zenei életet. Már eddig is számos nemzetközileg elismert szaktekintély tartott előadást, speciális kurzust, melyen nem csak a Főiskola növendékei vehettek részt, hanem a jazz iránt érdeklődő nagyközönség is. 

2008 decemberében ismét két különleges rendezvényt szervez a Kodolányi János Főiskola Művészeti Tanszéke Székesfehérváron. 2008. december 1-jén 19 órától a blues történetéről és műfajáról tart előadást Pély Barna. 

Az est folyamán természetesen nem csak a házigazda ismertetőjéből tudhatnak meg érdekes információkat a jazz szerelmesei, de a témához kapcsolódóan a Kodolányi János Főiskola Művészeti Tanszékének növendékei zenei aláfestéssel is elősegítik a blues jobb megismerését. A rendezvényen való részvétel ingyenes. 

Cím: 8000 Székesfehérvár, Szabadságharcos út 59. 
Kodolányi János Főiskola A épület aula 

Szintén Székesfehérváron, a Műhely Kávéházban tartja dobkurzusát Németh Ferenc jazzdobos december 4-én délután 2 órától. 

A kurzuson való részvétel a KJF hallgatói és oktatói számára ingyenes, más intézmények diákjai 500 Ft-os áron, a nagyközönség 1.000 Ft-ért vásárolhat belépőt a kurzusra. 
Cím: Székesfehérvár, Ady Endre utca 11.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.