Koncertek a vendéglő pinceklubjában!

Jazzkedd a Kőlevesben!

Január 20-án este kilenckor az Európa-szerte elismert gitáros, Gadó Gábor koncertjével indul a Kőleves vendéglő pinceklubjában a keddi jazzsorozat.

2009.01.15 15:30ma.hu

Gadó Gábor a francia és nemzetközi fesztiválok, klubok keresett vendége. Tizenegy saját albumot jelentetett meg, 2003-ban elnyerte a francia L'Académie du Jazz által az év európai jazzművészének évente odaítélt Bobby Jaspar-életműdíjat, amely munkásságának eddigi legrangosabb elismerése. 

A Kőleves Jazz Kedd sorozatban Gadó Gábor koncertjét követően május 26-ig minden kedden a magyar jazz középkorú és fiatal generációjának képviselői lépnek fel, kreatív zenekarok egész sora várható: februárban az Eichinger Quartet, a Bacsó Kristóf Quartet, Vázsonyi János és a Szabó Dániel Trió koncertjét hallhatja a közönség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.