Szomjas Szívek Kútja!

Rutkai Bori és a Specko Jedno a Jazz Clubban!

Rutkai Bori és a Specko Jedno a Jazz Clubban lépnek fel Szomjas Szívek Kútja(Film-színház-muzsika) című lemezükkel Budapesten. A koncert január 29-én 20 órakor kerül megrendezésre A Zenei Vonal kiállítás-sorozat keretében.

2009.01.13 22:00ma.hu
Rutkai Bori

A Szomjas Szívek Kútja a Specko Jedno zenekar repertoárjára épülő összművészeti produkció. Rutkai Bori dalszövegei és vizuális munkái (festmények, rajzok, videók) egymásba-fonódnak. 

A dalok elmesélő környezetbe ágyazódnak be, videó és animációs illusztrációkkal teljesednek ki. A Budapest Jazz Klubban január 29-ig tekinthető meg Bori, Horváth László és Hevesi Nándor-Atlantisz újraparcellázása Attiláéknál - c. kiállítása.
 
A Specko Jedno koncert-színháza egyben a záró akkordja a közös tárlatnak. 

Cím: Budapest Jazz Club 1088. Bp. Múzeum utca 7.
Jegyfoglalás: 06 70 413 98 37 (H-P: 10-14h.)
Jegy: 1500 Huf 
cserepesmilka@t-online.hu 
www.bjc.huwww.speckojedno.hu

Zene: Specko Jedno-Bujdosó János, Darvas Kristóf, Dudás Zsombor, Szerető Dániel

Szövegek-Festmények-Videók: Rutkai Bori

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.