Virtuális valóság

Gyerekkórház elé photoshopolták az észak-koreai vezért - KÉPPEL!

A KCNA hivatalos észak-koreai hírügynökség által közzétett képek szinte azonnal kiverték a biztosítékot: nem kell szakértőnek lenni ahhoz, hogy észrevegyük a kamut.

2013.10.14 15:14ma.hu

A sztálinista vezetésű Észak-Koreában Kim Dzsong Un mindehol ott van (és mindenkit lát), és mindig valami nagyszerűt csinál éppen. Olyannyira igyekeznek őt elismerésre méltó helyzetekben ábrázolni, hogy ha kell, akár egy időben több helyen is felbukkanhat a "legfelsőbb vezető". Például, egyszerre üldögélhet otthonában, és vehet részt egy nagyszabású óvodaavatón. Ha ez mégsem jön össze, akkor egyszerűen "odacsinálják", ahova kell. Így járt több "kollégájával" egy gyermekkórháznál is, és vizsgálta meg alaposan a körülményeket.

Ám nem ez volt az első photoshopolt kép, amit a KCNA hivatalos észak-koreai hírügynökség publikált. Volt már olyan hadgyakorlat, amin talán a felhők voltak egyedül valódiak...

Az "eredeti" képt


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.