Kamu-kamu-kamu videók?

Leleplező felvételek: felkeltek és jártak a lemészárolt szíriaiak - VIDEÓ!

Máshol a gyászoló családtagok valószínűleg sokkot kapnának a rémülettől, ha kivégzett hozzátartozójuk a temetés közepén megvakarná saját orrát és hatalmasat ásítana...

2013.10.03 11:44ma.hu

Rengeteg olyan propaganda videó is terjed a neten, amikről előbb-utóbb kiderül, hogy csak megrendezett jelenetek. Az Aszad-ellenes aktivisták "hátborzongató" videói mögött gyakran puszta átverés áll.

Noha valóban rengeteg embertelenség történik Szíriában, a lenti videón látható, amint a felkelők kamu sebeket ragasztanak magukra, "elrendezik" a holttesteket, akik ha kell, udvariasan arrébb is mennek. Máshol a gyászoló családtagok valószínűleg sokkot kapnának a rémülettől, ha halott hozzátartozójuk a temetés közepén megvakarná saját orrát és ásítana egyet, mint ezt a videón szereplő, előzőleg kivégzett szíriai felkelő teszi.

Persze, az sem elképzelhetem, hogy az Aszad-hívek készítették ezeket a "leleplező" videókat, így próbálva hiteltelenné tenni az ellenzéket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.