Három kisgyermek meghalt

Megáradt folyó ragadta magával a családot

Az ötéves kislány, négyéves öccse és kilenc hónapos kistestvérük mosást végző édesanyjukkal tartózkodott a La Tigra folyó partján.

2013.07.16 07:29MTI

A heves esőzésektől megáradt La Tigra folyó ragadott magával Nicaraguában egy családot, három gyermek megfulladt.

A helyi katasztrófavédelem titkára, Guillermo González hétfői sajtótájékoztatóján elmondta, hogy az ötéves kislány, négyéves öccse és kilenc hónapos kistestvérük mosást végző édesanyjukkal tartózkodott a La Tigra folyó partján, Nicaragua délkeleti részében, Muelle de los Bueyes településnél, amikor egy váratlan árhullám az egész családot magával ragadta. Az anyának sikerült kimenekülnie a sodrásból, de a három gyermeket a víz magával ragadta.

A május óta tartó esős időszaknak már nyolc halálos áldozata van a közép-amerikai országban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.