Felix Baumgartner hívta meg

Testőrei akadályozták meg Ban Ki Mun ejtőernyős ugrását

Testőrei nem engedték meg Ban Ki Munnak, az ENSZ főtitkárának, hogy Felix Baumgartner meghívásának eleget téve közösen hajtson végre ejtőernyős ugrást az osztrák extrém sportolóval.

2012.10.26 18:44MTI

"Testőreim nemet mondtak" - vallotta a főtitkár egy New York-i rendezvényen csütörtök este. Ban Ki Mun az elmúlt héten találkozott Baumgartnerrel - aki október közepén 39 kilométeres magasságból ugrott ki és szabadesésben száguldott a Föld felé, első emberként lépve át a hangsebesség határát. A főtitkár megismerkedett Psy koreai rapperrel is, akivel kipróbálta a híres gangnamtáncot. 

"Micsoda hét volt ez az ENSZ számára! Baumgartner meg akarta mutatni, hogyan kell kiugrani egy repülőgépből, Psy meg akart tanítani a táncra. Eredetileg úgy gondoltam, biztonságosabb lenne, ha kiugranék egy gépből, de a biztonsági emberek nemet mondtak. Így maradt a tánc" - fejtette ki Ban Ki Mun.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.