Hómunkásokat vesznek fel Budapesten

Havazás: árokba csúszott egy busz Valkó és Gödöllő között

Hómunkásokat vesz fel éjszakai munkavégzésre a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. - tájékoztatta a társaság szerda délután az MTI-t. Árokba csúszott egy busz a Pest megyei Valkó és Gödöllő között szerda délután, személyi sérülés nem történt.

2010.12.01 17:04MTI

Az FKF Zrt. a téli időjárás miatt hómunkásokat vesz fel szerda éjszakai, este tíz órától reggel hat óráig tartó munkavégzésre - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Jelentkezni a kerületi szolgáltatási csoportoknál lehet, amelyek címei megtalálhatók a társaság honlapján, a www.fkf.hu oldalon.

Közölték, az FKF Zrt. 94 munkagéppel folyamatosan takarítja el a havat és szünteti meg a síkosságot a főutakon, a közösségi közlekedési útvonalakon, a hidakon, a felüljárókon, az egészségügyi intézményekhez és a logisztikai bázisokhoz vezető útvonalakon, továbbá a délutáni műszakban 404 hómunkással végzi a gyalogátkelőhelyek, közjárdák, közlépcsők megtisztítását.

A közösségi közlekedés lelassult, egy rövid ideig a II. kerületben fennakadás volt - írták.

Az társaság közölte, a mellékutak takarítását csak a főútvonalak megtisztítását követően, a csapadék megszűnése után 7-8 óra múlva tudják megkezdeni. Az FKF Zrt. síkosságmentesítő anyagokat és hóeltakarító eszközöket árusít 15 hulladékudvarában, amelyek elérhetőségei megtalálhatók a társaság honlapján.

(fotó: MTI)


Árokba csúszott egy busz Valkó és Gödöllő között

Árokba csúszott egy busz a Pest megyei Valkó és Gödöllő között szerda délután, személyi sérülés nem történt - közölte a rendőrség az MTI-vel.

A Valkót Gödöllővel összekötő úton egymás mellett haladt el lassan két autóbusz, de ennek ellenére az egyik megcsúszott, megpördült az úton, és az árokba csúszott - mondta el Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Közölte, személyi sérülés és anyagi kár nem történt.

A busz nem tud kijönni az árokból, ezért a tűzoltók segítségét kérték a kivontatásra. A busz eleje az útra lóg és akadályozza a forgalmat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.