Megbénította Németországot a havazás

Több németországi járat késik vagy el sem indul Budapestről

Több frankfurti, és müncheni járat késik vagy el sem tud indulni a ferihegyi repülőtérről a németországi havazás miatt, de egy párizsi járat is csak késéssel tud felszállni - mondta Hardy Mihály, a repteret üzemeltető Budapest Airport Zrt. kommunikációs igazgatója kedden az MTI érdeklődésére.

2010.11.30 12:35MTI

Hardy Mihály hangsúlyozta: az utazóknak érdemes folyamatosan tájékozódniuk a ferihegyi repülőtér honlapján, a www.bud.hu címen.

A Lufthansa reggeli frankfurti és müncheni járatát is törölni kellett, mivel azok hétfőn este nem érkeztek meg Budapestre.

A negyed tízes frankfurti járat el tudott indulni Budapestről, de csak délben szállt fel, a 11.40-es frankfurti Lufthansa járatot viszont törölték - mondta a kommunikációs igazgató.

Az Air France 12.50-es párizsi járata is csak 14 órakor tud elindulni Budapestről, valamint a Frankfurtból, Münchenből és Párizsból Budapestre érkező járatoknál is késésekre kell számítani - fűzte hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.