Csúszik, koccan

Három balesetet okozott a havazás az M3-as autópályán

Három baleset történt a csúszós úton az M3-as autópályán szerdán, röviddel egymás után - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

2010.12.01 14:42MTI

Az egyik a Budapest felé vezető szakaszon, az M3-as autópálya geleji pihenőnél, itt egy autó megcsúszott és további hat jármű csúszott egymásba. Egy órán át fél pályán haladt csak a forgalom, anyagi kár keletkezett, személyi sérülés nem történt - ismertette Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A másik baleset röviddel ezután történt az M3-as és az M30-as elágazásánál, ahol egy személyautó megcsúszott és a szalagkorlátnak csapódott.

Nem sérült meg senki - tette hozzá.

A harmadik baleset Mezőkeresztes közelében történt. Ott egy személyautó csúszott az árokba, nem sérült meg a vezető, a kocsit pedig kimentették. A Magyar Közút Zrt. Borsod megyei igazgatósága az MTI-t arról tájékoztatta, hogy az egész megye területén havazik, minden gépük dolgozik a térségben, és a szóróanyag mennyiségét is megemelték a nagyobb hatásfok érdekében.

A helyi meteorológiai szolgálat közlése szerint mintegy 10 centiméteres a vastagsága Miskolcon és környékén, és Borsod-Abaúj-Zemplén valamennyi részén intenzíven havazik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.