Négy gyermek is veszélyben volt

Nyolc embert kellett szénmonoxid-mérgezés miatt ellátni mára virradóra

Nyolcan szenvedtek szénmonoxid-mérgezést vasárnapról hétfőre virradó éjszaka Budapesten és Pest megyében, köztük négy gyerek, valamennyiüket kórházba szállították.

2008.12.29 13:40MTI

Nyolcan szenvedtek szénmonoxid-mérgezést vasárnapról hétfőre virradó éjszaka Budapesten és Pest megyében, köztük négy gyerek, valamennyiüket kórházba szállították - közölte a tűzoltóság és a mentőszolgálat az MTI-vel.

A józsefvárosi Kálvária utca egyik lakóházának második emeleti lakásából három gyereket és egy felnőttet vittek a mentők kórházba feltehetőleg egy gázkészülék meghibásodása miatt.

Az éjszaka Pilisvörösváron ugyancsak egy gyerek, továbbá három felnőtt szenvedett szénmonoxid-mérgezést.

A Pest megyei város Kisfaludy utcai házában élőket is kórházba vitték, a gázkészülékeket még vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.