Bárnán

Vadaskertből lopták az elpusztult szarvast

Egy elpusztult szarvasbika húsát és trófeáját lopta el két férfi a Nógrád megyei Bárnán lévő vadasparkból.

2013.07.01 11:42MTI
Fotó: MTI

Horváth Zsófia, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: az 52 éves és a 21 éves istenmezejei férfi a kerítést szétvágva jutott be szombaton a vadaskertbe. Az ott eddig ismeretlen okból elpusztult, különösen védett, vadon már nem élő Dávid-szarvast feldarabolták, majd annak húsát és trófeáját eltulajdonították - közölte.

A rendőrök a házkutatások során a bűncselekmény elkövetéséhez felhasznált kést és baltát, mintegy 20 kiló vadhúst, valamint a trófeát lefoglalták - tette hozzá.

A salgótarjáni rendőrkapitányság jelentős értékre elkövetett lopás gyanúja miatt folytat eljárást a két férfi ellen - közölte Horváth Zsófia.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.