Mindenkit vár a vadaspark

Látványetetés és kalandpark Veszprémben

Látványetetés és az újonnan megnyíló kalandpark várja a látogatókat szerdán a veszprémi Kittenberger Kálmán Növény- és Vadasparkban.

2013.05.01 08:56MTI

Szabó Petra, a vadaspark projektmenedzsere elmondta: május elsején többször is lesznek látványetetések az állatkertben, így például a tapírok, az ormányos medvék, a vörös varikok és a gyűrűfarkú makik kifutóinál. Ezen a napon vehetik először birtokba a látogatók az állatkert kalandparkját, amelyet a kibővült szavannakifutón alakítottak ki. 

A parkot 150 centiméteresnél alacsonyabb gyerekek használhatják, akik szívesen kúsznak, másznak, egyensúlyoznak egy harminc akadályból álló, fákra erősített pályán - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.