Maci-liftet kapott a veresegyházi vadaspark

Farkasokkal táncoló: Tornóczky Anita vadakat szelídített

Mentett gólyák, mosómedvék és farkasok társaságát élvezte a minap Tornóczky Anita, aki az Állatvédőrség szóvivőjeként a Veresegyházi Medvepark maci-liftjének avatóján több vadállatot is "megszelídített".

2011.09.22 13:37RedLemon

Néhány nappal ezelőtt avatták fel a Veresegyházi Medveotthon új büszkeségét, a maci-liftet. A különleges szerkezet 12 méter magasba „röpíti” a kíváncsi látogatókat, melynek segítségével az egész medvepark belátható.

Az eseményre Tornóczky Anita is hivatalos volt, akit a megnyitó házigazdájának kértek fel a szervezők. Anita a közelmúltban alakult, az állatkínzás megállításában élharcosnak számító Állatvédőrség szóvivője. Nem meglepő hát, hogy örömmel vállalta a feladatot.

Fotó: RedLemon


Ráadásul nem is először járt a mentett medvék, farkasok és gólyák menedékéül szolgáló parkban. „Örömmel vállaltam a felkérést, ugyanis valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva rendkívüli módon vonzanak a vadállatok" – kezdte viccelődve Anita.

"Rendszeres látogatója vagyok az otthonnak, ugyanis az itt élő farkasok közelsége különleges hatással van rám. A parkban eltöltött idő alatt sokszor úgy érzem, hogy az állatok megszelídülnek a kezeim között. Ráadásul Rudi, a rénszarvas is a farm lakója, akivel néhány évvel ezelőtt a barátnőim leptek meg a leánybúcsúmon. Így ha kilátogatok Veresegyházára, mindig régi ismerősként üdvözöljük egymást” – árulta el mosolyogva Anita.

Fotó: RedLemon


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.