Félmtolvajok az elkövetők

Majd' félmázsás darabot loptak ki egy szegedi bronzszoborból

Több mint félmázsás darabot vágtak le és loptak el ismeretlenek egy bronzszoborról Szolnokon. A mű egy munkásembert ábrázol.

2013.05.10 14:52MTI

Veres Éva, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: az ismeretlen elkövetők csütörtökre virradóra hatoltak be egy önkormányzati tulajdonban lévő területre, ahol a bronzból készült, férfi munkást ábrázoló szobor mintegy 1,2 méter hosszú darabját levágták és elvitték magukkal.
 
Az ellopott, kb. hatvan kilogramm körüli súlyú bronzdarab értéke hatvanezer forintra tehető - közölte a szóvivő. A rendőrség rongálás és lopás megalapozott gyanújával indított nyomozást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.